top of page

Onze Werking


Wil je een eerste afspraak maken of heb je nood aan uitleg, dan kan je ons steeds telefonisch of per e-mail (info@praktijkwithuis.be) bereiken. Wij zijn telefonisch steeds bereikbaar via een antwoordapparaat waarop je jouw naam en telefoonnummer kan achterlaten. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Een eerste gesprek is altijd een kennismakingsgesprek waarin we samen met jou je hulpvraag  verder verkennen. De frequentie van de gesprekken en de duur van de therapie is afhankelijk van jouw vraag en situatie en wordt altijd in samenspraak bepaald.

Indien we jou niet de gepaste hulp kunnen bieden, proberen we steeds een gerichte en onderbouwde doorverwijzing te geven. We werken samen met andere gespecialiseerde diensten en artsen om kwaliteitsvolle zorg te garanderen.

 

Als praktijk vinden wij het belangrijk om kwaliteitsvolle en onderbouwde zorg aan te bieden. Daarom nemen wij deel aan intervisie, supervisie en continue bijscholing. 

 

Binnen onze praktijk zijn wij gebonden aan het beroepsgeheim. Er wordt geen vertrouwelijke informatie doorgegeven aan derden zonder uw toestemming.

bottom of page